Palvelut

Hautamuistomerkit

Hautamuistomerkki, joka on useimmiten kivinen, on muistojen pysyvyyden symboli. Hautapaikka ja muistomerkki ovat myös tärkeä hiljentymispaikka omaisille. Uudelle hautapaikalle valittavan hautausmuistomerkin valinta on ainutkertaista, niinpä sen hankintaan kannattaa paneutua huolella. Erilaisilla muodoilla, pintakäsittelyillä ja koristeluilla hautakivistä voidaan tehdä yksilöllisiä ja persoonallisia. Niissä muistot ja tarina jatkavat elämäänsä.

Kauttamme saa laadukkaita Kivilähteen hautamuistomerkkejä useista erilaisista, kauniista kivilajeista. Myös luonnonkiviä on jatkuvasti saatavilla. Valikoimastamme löytyy sekä perinteisiä että moderneja hautamuistomerkkejä. Hautamuistomerkin suunnitteluvaiheessa on hyvä pohtia, kuinka monta nimitietoa siihen halutaan jatkossa mahtuvan. Kiven enimmäiskoon määrittävät seurakunnan ohjeistus ja hautapaikan koko.

Meiltä saat henkilökohtaisen hautakiven suunnittelupalvelun. Kivilähteen Designer-ohjelmaa käyttämällä voimme suunnitella ja tehdä muistomerkistä toiveiden mukaisen luonnoskuvan. Luonnoskuvasta näkee kivessä olevat värit, koristeet ja elementit sekä tekstit semmoisena kuin ne oikeassa kivessä tulevat olemaan.

Uudelle hautapaikalle voidaan pystyttää väliaikainen, puinen hautaristi, joka on haudalla pysyvän muistomerkin asentamiseen saakka. Hautakivet voidaan laittaa paikoilleen keväällä roudan sulamisen jälkeen ja siitä eteenpäin läpi kesän.

Palvelumme pitää sisällään:

  • Luonnoskuvan hautakivestä
  • Henkilökohtaisen suunnittelupalvelun
  • Lupahakemuksen seurakunnalta
  • Hautakiven kuljetuksen ja asennuksen hautapaikalle
  • Kahden vuoden oikaisutakuun
  • Tuotetakuun

 

Hautajaisten

Suunnittelupalvelu